Biomedence, fürdőtó > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Biomedence, fürdőtó > 10 weboldal. Kategória leírása: Biomedence, fürdőtó, fürtőtóépítés, úszótó...
Szponzorált linkek
Biomedencék és fürdőtavak
http://www.biomedence.hu/

Biomedence/ fürdőtó kialakításával kertjében lehetősége lesz a pihenésre, fizikai és szellemi lazításra, wellness oázist hozhat létre nemcsak a maga, hanem családja és barátai számára is. Sokan tapasztalhattunk már, hogy vegyszerekkel kezelt medencékben való fürdés után, különféle allergiás reakciók jelentek meg, mint pl. kiütések a bőrön, szemhártya irritáció stb. A bliowaba szűrőrendszerrel kialakított biomedencéknél/fürdőtavaknál Önt semmi hasonló veszély nem fenyegeti, mivel a fürdővíz természetesen tiszta marad, vegyszerek használata nélkül is.

Biomedencék és fürdőtavak
Aquapond Kft.
http://www.aquapond.hu/

Biomedencék és fürdőtavak tervezése és kivitelezése. Minden bizonnyal ismeri azt az érzést, milyen egy természetes tóban fürdeni. Élvezni a víz kellemes illatát, tisztán felismerni saját lábujjainkat mikor a vízben lépkedünk, és nyitott szemmel alámerülünk. Az élményeknek pont ez az élménye vár Önre biomedencéinkel/fürdőtavainkal. A biomedence/fürdőtó az Ön kertjének stílusos eleme, melyet teljes egészében az Ön egyéni elképzeléseihez igazítunk.

Aquapond Kft.
Fürdőtavak, biomedencék | Térformáló Magazin
http://blog.otherside.hu/furdotavak-biomedencek/

Mindenki ismeri azt az érzést, milyen egy természetes tóban fürdeni. Élvezni a víz kellemes illatát, tisztán felismerni saját lábujjainkat mikor a vízben lépkedünk, és nyitott szemmel alámerülünk. Ez az élmény vár mindenkire, aki fürdőtavat csináltat kertjében.

Fürdőtavak, biomedencék | Térformáló Magazin
Eurokert
http://www.eurokert.eu/

Kerti tó és fürdőtó tervezés és építés, zuhatag, csobogó építés, automata öntözőrendszerek tervezése kivitelezése, szervizelése.

Eurokert
Living Garden
http://livinggarden.hu/

Living Garden - A kerti tavak, fürdőtavak építője. Ön is szeretne egy növényekkel díszített, fürdésre alkalmas kerti tavat? Tekintse meg referenciáinkat!

Living Garden
Fürdőtó / Úszótó (Swimpond)
http://www.kert-kertito.hu/furdoto/furdoto.php

Fürödjön saját kertjében! Napjainkban, emberek nagy száma gondolkodik egy természetes úszó és fürdő tó kialakításán kertjében. Kert - Kerti tó Webáruház.

Fürdőtó / Úszótó (Swimpond)
Kerti tó és fürdőtó építés - Batimo.hu
http://www.batimo.hu/index.php?menu=101

A víz és a természet egy darabkájának birtoklása minden ember titkos vágya. Ön is szeretne magáénak tudni egy darabot a természetből? Ha igen, akkor bizony egy gyönyörű kerti tó vagy fürdőtó jelentheti a legjobb megoldás! Vállalkozásunk minden tudásával és erejével segíti ezt megvalósítani!

Kerti tó és fürdőtó építés - Batimo.hu
Fürdőtó építés
http://www.furdotoepites.hu/

A fürdőtavak legkisebb mérete 70-80 m2. Legnagyobb méretük nincs meghatározva, gyakorlatilag a rendelkezésre álló terület nagyságától függ. A 200 m2-nél kisebb fürdőtavaknál a fürdőzésre alkalmas területet egy ácsolt fagerendázattal választjuk el a növényi zónától. Ennek célja, hogy az úszáshoz szükséges 170-180 cm mélységet elérjük...

Fürdőtó építés
Oase Swimpond szettek
http://www.mineralholding.hu/mh/index.php?category=Swimpond+szettek&option=c ...

Fürödjön saját kertjében! Az Ön teljesen privát Wellness Paradicsoma – OASE fürdőtavak a természetes és egészséges alternatívák az úszómedencével szemben: gazdagítja a kertet és látványos egyszerre. Az OASE Swimpond Pro egy modul rendszer három méretben, a legmagasabb igényeknek is megfelel. Ön a kerttervezőjével együttműködve elkészítheti azt a fürdőtavat, mely a legtökéletesebben illik a kert hangulatához és ahol mindenkor a legjobban érezheti magát.

Oase Swimpond szettek
Fürdőtó vásárlás
http://www.tavirozsa.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=20&option=com ...

Fürdőtó vásárlás online, több méretben. A fürdőtó modul gondtalan pancsolást, felfrissülést kínál napozás vagy szaunázás után, de látványával is szebbé varázsolja kertjét.

Fürdőtó vásárlás
Hirdetések
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297