Top 40 legújabb link > Medence - wyw.hu

Szponzorált linkek
WPC burkolat
https://wpcpadlo.com/modulo-wpc-padlo-3/

Manapság egyre kevésbé tartós anyagokat használ sok esetben az építóipar de még az autóipar is (régen minden jobb volt). Vannak azért olyanok, akik törekednek arra, hogy a saját otthonaikban használt anyagok tartósak legyenek. Terasz és medence környékének fedésére ma már egyre gyakrabban WPC kompozit anyagokat használnak. A WPC tulajdonképpen a fa és a műanyag ötvözete, amely által ugyanolyan természetes hatású, mint a faanyagok. Mégis tartósabb annál és kevesebb gondozást igényel. A WPC például a fával szemben egyáltalán nem kényes arra, amennyiben víz éri. Nem szükséges például pár évente a felületét mecsiszolni és újra lefesteni. Mondhatnánk a WPC egy gondozásmentes anyag, de tény, hogy jóval tartósabb a fánál, mégis megjelenésében nemigen lehet megkülönböztetni a fa burkolatoktól. Aki tehát medence környékének vagy az időjárás viszontagságainak ellenálló, esztétikus anyagot keres, ismerkedjen meg a WPC burkolatokkal is.

WPC burkolat
Medence ásás (S-Földgép)
https://www.sfoldgep.hu/szakteruleteink/gepi-foldmunka

Szeretne egy új medencét építeni az udvarán, de nem talál megfelelő csapatot a földmunkához? Az S-Földgép professzionális hozzáállással, nagy gépparkkal, rugalmas hozzáállással, mindemellett pedig piacvezető árakkal szolgál ügyfeleinek.

Medence ásás (S-Földgép)
Medence - Luxusmedencék
https://www.luxusmedencek.hu

A luxus medencék kerámia bevonattal készülnek! Az egész világon óriási népszerűségre tettek szert ezen típusú medencéink, hiszen 20 éves garanciával rendelkeznek, nem fakulnak meg, esztétikus, impozáns látványt nyújtanak! Medencék telepítésük viszonylag gyors és egyszerű! Semmilyen szempontból nem hasonlíthatók össze a hagyományos polipropilén anyagú medencékkel, melyek pár év után elveszítik stabilitásukat, színüket, nem vethetők össze a fóliás medencékkel, melyek meggyűrődnek, kifakulnak és kiszakadhatnak, de a csempés-üvegmozaikos testekkel sem, hiszen a mi esetünkben nem potyog ki a fuga, nem esik le a csempe vagy mozaik darabka sem!

Medence - Luxusmedencék
Medencék, és medence kiegészítők webáruháza
https://www.merkurymarket.hu/medencek

Nem szeret strandra járni, vagy egyszerűen csak nincsen ideje? Itt a megoldás! Vásároljon hihetetlen minőségű medencét kicsiknek és nagyoknak a merkurymarket.hu webáruházában, hisz ott minden megtalálható, amire csak szüksége van!

Medencék, és medence kiegészítők webáruháza
Medence fűtő-hűtő hőszivattyúk és uszodai páramentesítők
https://vizexpert.hu

Válasszon a legújabb 2020-as szériájú, hőszivattyúink és páramentesítőink közül. Hőszivattyúink minden igényt kielégítően, hűtésre, fűtésre és egyedül álló módon, akár egész éves használatra készültek. Telefonos applikációval vezérelhető hőszivattyús berendezéseink a legújabb technológiákkal felvértezve fűthetik kültéri és beltéri medencéjét. Uszodai páramentesítő készülékeink lehetnek földön álló, falra szerelhető, a falon keresztüli, légcsatornás és mennyeztre helyezhető berendezések. Az értékesítésen kívül, vállaljuk a páramentesítő és medence fűtő hőszivattyúk beüzemelését, karbantartását és szervizét is! Nyitvatartásunk hétköznap 9-17 óráig. Vagy regisztráljon oldalunkon, hogy visszahívjuk. Hívjon bátran, szívesen állunk rendelkezésére! https://vizexpert.hu Egy helyen, egy kézben!

Medence fűtő-hűtő hőszivattyúk és uszodai páramentesítők
Redőnyös, rolós medencetakarás árak
http://www.rollotop.hu/rolos-medencetakaro-medencefedes-elonyei/

Ne hűljön ki a víz, takarja le igényes technikával! Rollotop® bejegyzett márkanevű medencefedéseinket közel két évtizede fejlesztjük, gyártjuk valamint telepítjük országosan és Európában is. Automata módon működő roló rendszereink több 10.000 négyzetméter vízfelület védelméről gondoskodnak, a legmagasabb műszaki és esztétikai igényeknek megfelelve. Milyen információt javasolt tudni a medencetakarásról? Gazdaságos. A medence üzemeltetési költségeinek akár 70%-át megspórolhatja a víz fűtésére és a páraelszívásra elhasznált energia, és a víz- illetve vegyszer-utántöltés mennyiségének lényeges csökkentésével. Gátolja az úszómedence víz elpárolgását, amivel nem csak az elpárolgó vegyszert és vizet, hanem pénzt is megtakaríthatunk, a víz fűtésére és a pára-elszívásra fordított kevesebb energiával. Keressen bennünket!

Redőnyös, rolós medencetakarás árak
Profi medencefedés
http://www.profimedencefedes.hu/

Rozsdamentes vázzal, átlátszó polikarbonáttal készült, a hőszigetelést elősegítő medencefedések, melyek akár több hónappal is meghosszabbítják a medence használatának idejét, hiszen üvegházhatásuknak köszönhetően a medencefedés megtartja a nap melegét a hűvösebb nyári napokon is, amikor odakint esik, vagy fúj a szél.

Profi medencefedés
Medence alkatrészek és felszerelések
http://medencemester.hu/

Biztosan számos ember szeretne úszni, melyhez többnyire egy medence szükségszerű. A medence éppenséggel a házának telkén is helyet foglalhat a magánszemélyek esetén. Üzletünk medence webáruház üzemeltetésével, valamint medence alkatrészek értékesítésével foglalkozik. Üzletünk immár majd egy évtizede tevékenykedik ezen a téren, a tevékenységi körünket pedig folyamatosan bővítettük. Nem kizárólag a medence beszerzésével foglalkozik vállalkozásunk, hanem azok létesítésével is. Egyéb adatokért tekintse meg weblapunkat.

Medence alkatrészek és felszerelések
Jacuzzi és hidromasszázs kádak
http://www.sundancespa.hu/jakuzzi.html

A hidromasszázs kád és jacuzzi tervezésével, gyártásával foglalkozó Sundance Spas már több mint 35 éve van jelen a piacon. Az évtizedek alatt komoly szaktudásra tettünk szert, amelyet nemzetközi elismerések is bizonyítanak. Választékunkban nemcsak masszázskádak szerepelnek, hanem a hozzájuk tartozó összes kiegészítő is. Kínálatunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni termékeinket, így medencéink különböző árkategóriákban érhetőek el. Hívjon bátran

Jacuzzi és hidromasszázs kádak
Select Kft. - Uszodatechnika
http://www.selectkft.hu/

A főváros XVII. kerületében található Select Kft. teljes körű uszodatechnikai szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. Válassza ki a kívánt uszodatechnikai eszközöket, a többit bízza ránk! Tekintse meg oldalunkat!

Select Kft. - Uszodatechnika
Medence fedés télikert segítségével
http://telikert-gyartas.hu/telikert-kepek/

Egyre több otthonhoz tartozik saját úszómedence, amelyet nyilván szeretnének a tulajdonosai minél hosszabb időn át használni. A medencefedéssel, ha a fűtést nem is építik be, de a vizet melegítik májustól szeptemberig használható a család és a barátok legnagyobb örömére. A télikert képek összeállításunkban medencefedés referenciákat is talál kedves tátogatónk. Ebből inspirációt meríthet saját medencéjét befedő télikert létesítéséhez. Ingyenes szaktanácsadásunkért és további információért kérjük, tekintse meg weblapunkat.

Medence fedés télikert segítségével
Kerti medence építés - Papp szauna
http://www.pappszauna.hu/kerti-medence-epites/

Kerti medencék, jakuzzik, gőzkabinok építése otthonába. Ezen kívül szaunaépítés, sószoba és sófal építése nagy szakértelemmel elérhető áron.

Kerti medence építés - Papp szauna
Anilin - Uszodatisztító termékek nagykereskedelmi
http://anilin.hu/index.php/hu/termekek

Cégünk nagykereskedelmi mennyiségben forgalmaz minőségi uszoda-, és víztisztító termékeket, és számos egyéb vegyi terméket. Tekintse meg kínálatunkat!

Anilin - Uszodatisztító termékek nagykereskedelmi
Imv napkollektor rendszerek medence fűtésre.
http://www.imvkollektor.hu

Fűtse medencéje vízét napkollektorainkkal a napenergia felhasználásával. Vállaljuk meglévő vagy új medencék fűtési rendszerének tervezését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat akár most. Keresse kollégáinkat.

Imv napkollektor rendszerek medence fűtésre.
Szivattyú Webáruház
http://www.szivattyukert.hu/

Webáruházunk fő profilja a szivattyú forgalmazás. Kínálatunkban megtalálhatók a Grundfos, Pedrollo, Elpumps, Extol és Heron gyártók szivattyúi. Csőszivattyúk, házi vízművek, zagyszivattyúk képezik kínálatunk fő részét. Várjuk webáruházunkban kedves vásárlóinkat.

Szivattyú Webáruház
Medenceépítés Waterair technológiával
http://www.medence01.hu/medence-epites

A medence építés a francia Waterair gyár szabadalmazott technológiájával nagyon egyszerű, és mindössze néhány napot vesz igénybe. Egy Waterair medencét bármilyen terepre, akár meredek lejtőre, vagy zárt kertbe is be lehet építeni, akár még akkor is, ha a kert már csak egy garázskapun keresztül megközelíthető. Ismerkedjen meg a Waterair medencék szerkezetével, a beépítés munkafázisaival, tekintse meg a medenceépítésről szóló videót. Töltse le katalógusunkat, árainkat, kérje munkatársunk helyszíni látogatását bárhol az országban.

Medenceépítés Waterair technológiával
Waterair medencék a Meridián Uszodatechnikától
http://www.medence01.hu

A francia Waterair Úszómedencék 41 év tapasztalatával készülnek, elsősorban magán- és kisközösségi megrendelők számára. A kiváló gépészettel felszerelt komplett medencék gazdag forma- és méretválasztékában mindenki megtalálja a kertjének, házának stílusához leginkább illő változatot. Töltse le katalógusunkat és ártájékoztatónkat, kérje munkatársunk ingyenes helyszíni látogatását bárhol az országban. A Meridián Uszodatechnika 16 éve a Waterair gyári képviselete.

Waterair medencék a Meridián Uszodatechnikától
Medence tisztítás, medence karbantartás
http://www.medencetisztitas.info

Medence tisztítás, medence karbantartás Szentendre és környékén. Külső és belső medencék klóros vagy sós vegyszerezése, karbantartása, vegyszerek beszerzésével, helyes adagolással. Vízminőség rendszeres ellenőrzése fotométeres műszerrel, pH, szabad és össz klór-koncentráció beállítása az optimális legalacsonyabb szintre. Tavaszi medence takarítás, fertőtlenítés a medence üzembe helyezése. Őszi leállítás, medence téliesítése, csőhálózatok, szűrők víztelenítése.

Medence tisztítás, medence karbantartás
Medencefűtés olcsó napkollektorral
http://www.asmart.hu/

www.asmart.hu - Olcsó napkollektor medence fűtéshez is. Válogasson az A.SMART Kft. termékei közül!

Medencefűtés olcsó napkollektorral
Medenceepites.net
http://www.medenceepites.net/

Saját medencét szeretne? Cégünk kültéri és beltéri medencék építésével foglalkozik, valamint igény esetén nálunk a hozzávaló medencetisztító gépek, medence fedések és vegyszerek is kaphatóak a kész medencéjéhez.

Medenceepites.net
Medencefűtés napelemekkel
http://energiamindenkinek.hu/hu/teruletek/napelemes-rendszerek/

Napelemes rendszerekkel megoldható a kül-vagy beltéri medence fűtése is. Így egyszeri beruházással nagy fűtésszámlát spórolhat meg.

Medencefűtés napelemekkel
Medence szivattyúk értékesítése
http://szivattyuk.hu/medence-vizforgato-szivattyu.html

Medence vízforgató szivattyúk és alkatrészeik értékesítése házkörüli medencékhez és akár nagyobb uszodákhoz is. A kisebb szivattyúk online elérhetőek míg a nagyobb kapacitású, egyedi szivattyúk rövid szállítási határidővel, gyors ajánlatadást követően megrendelhetők.

Medence szivattyúk értékesítése
Játékok mindenkinek
http://www.molding.hu

Molding.hu Minden gyermek kedvence. Szórakoztató és fejlesztő játékok ezrei közül válogathatnak gyerekek és szülők bármilyen igényt kielégítve. Széles választékban kaphatók medencék, gyermekhangszerek, jelmezek, lego és egyéb kreatív játékok. Minden héten fantasztikus újdonságok és lehengerlő akciók várják az érdeklődőket!

Játékok mindenkinek
Kerttervezés Székesfehérvár
http://kertepitesfehervar.hu/

Vállalkozásunkat 2003-ban alapítottuk, azzal a céllal, hogy minél igényesebb kerteket hozzunk létre. Munkánk során törekszünk arra, hogy megrendelőink igényeit maximálisan tudjuk teljesíteni, melyhez persze szükség van az ő elképzeléseikre, és a mi szakmai tapasztalatunkra. E kettő ötvözésével alkotjuk meg az álomkertet. Első lépésként készítünk egy kertépítészeti koncepció tervet, majd ennek elfogadása után árajánlatot adunk, és ha minden rendben, akkor kezdődhet is a munka.

Kerttervezés Székesfehérvár
Accusealed Kft.-napelem, napkollektor, medencefűtés
http://www.napelem.hu

Napelem, napkollektor és szélkerék árusítása, rendszerek tervezése és szerelése. Medencefűtési rendszerek. Díjmentes szakmai tanácsadás. Több, mint 20 éves működés, megbízhatóság, szakmai tapasztalat.

Accusealed Kft.-napelem, napkollektor, medencefűtés
Medencék kedvező áron nagy választékban a Vaterán!
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/kert_mezogazdasag/medence_es_kellekei/mede ...

A nagy melegben szívesen csobban egyet saját medencéjében a kertjében? Látogasson el a Vatera online piactérre keressen a feltötött medence akuckiók között. Licitáljon vagy vásárolja meg fix áron az Ön és családja igényeinek legjobban megfelelő medencét, regisztráció nélkül a Vateráról!

Medencék kedvező áron nagy választékban a Vaterán!
Mixmax medence
http://www.mixmax.hu/

Kiváló minőségű kerámiamedencék óriási választékban. A Compass Tools világ egyik legnagyobb kompozit medence gyártója.

Mixmax medence
Medencefedés - Károlyikert
http://www.karolyikert.hu/uszodatechnika/fedesek

www.karolyikert.hu - Uszodatechnikai szolgáltatások, medencefedés, építés, tervezés, kivitelezés kedvező áron, profiktól. Egyedi és professzionális megoldások az uszodatechnika és medenceépítés terén. Kérjen ajánlatot!

Medencefedés - Károlyikert
Jakuzzi otthon is
http://www.aquatrade.hu/catalog/jakuzzi_medence/

www.aquatrade.hu - Az Aquatrade segítségével a luxus beköltözhet fürdőszobájába. HIdromasszázskádak és zuhanyzók, jakuzzik kedvező áron. Nézze meg honlapunkat, válogasson és találja meg az ízlésvilágának és pénztárcájának legmegfelelőbb fürdoszobabútorokat és kiegészítőket.

Jakuzzi otthon is
Gépi földmunka, medence építés földmunkái
http://www.bpbobcat.hu

Minden, amit Bobcat-tel meg lehet csinálni, pl. medence ásás, tereprendezés, árokásás, pincetömbkiemelés, stb. Tevékenységi területünk Budapest és környéke, de eseti jelleggel vállalunk munkát országosan is.

Gépi földmunka, medence építés földmunkái
Strandjáték.eu webáruház
http://strandjatek.eu

Strandjáték webáruház. Lovaglómatracok, úszógumi, strandlabdák, gumicsónakok, medencék és még sok más, több mint 6 beszállítótól.

Strandjáték.eu webáruház
Medence építés
http://www.medencemester.info/medence_epites.html

Egy új, utánozhatatlan gyártástechnológia kezünkbe adta a lehetőséget, hogy valóságos, természethű környezetet varázsolhatunk kertünkbe, otthonunkba. Speciális módszerrel épített medencék amik ugyanazon az elven funkcionálnak mint a polipropilén, csempézett vagy fóliázott társaik, de az egyedi stílus magáért beszél.

Medence építés
Medence szigetelés
http://www.aquaseal.hu/megoldas-ajanlo/uj-epitmeny-vizszigetelese-m/medence- ...

www.aquaseal.hu - Építkezik vagy netán felújítaná lakását, házát? Megtalálni a megfelelő építőanyagokat kulcsfontosságú. A Schomburg építőanyag rendszerek minden igényt kielégítenek, legyen szó terasz, pince szigeteléséről, falszigeletésről vagy éppen medenceszigetelésről. Schomburg építőanyag rendszerek: épületszigetelés, vízszigetelés, hidegburkolási anyagok, műgyanta padló és egyéb építőanyagok.

Medence szigetelés
Polikarbonátos medencefedés
http://www.medencefedes.szeusz.eu/

Medencefedéseinkkel a minőségi termékekhez szokott vevőkör igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabbítja a fürdőszezont, védi a medence vízét a szennyeződésektől, valamint biztonságot nyújt gyermekek és háziállatok számára. Profi műszaki megoldások biztosítják, hogy ügyfeleink kizárólag csak kitűnő minőséghez juthatnak az általunk szállított medencefedésekkel.

Polikarbonátos medencefedés
Páramentesítő
http://paramentesito-paramentesites.hu

A zárt térbe telepített medencék esetén komoly gondot jelent a magas páratartalom érték, ugyanis a medencék vízfelülete folyamatosan párolog, és nedvességgel telíti a környező levegőt. Az elektromos működésű páramentesítő készülék viszont egy ideális eszköz a páratartalom csökkentésére és szabályzására. Szabályzás nélkül, ha túl magas a medence környékén a páratatalom, akkor egy idő után a levegő nem fog tudni több nedvességet magában tartani és a pára lecsapódik a hidegebb felületek, mint például a medence körüli fém korlátok, a csempék, illetve a nagyobb üveg felületek, ajtók, ablakok. Azonban a nagyobb teljesítményű ipari páramentesítő készülék típusok képesek arra, hogy akár még 100-120 liter nedvességet is kivonjanak a levegőből. Ezáltal biztosítható a medence környezetében is az ideális páratartalom értéke. Ez többek között amiatt is fontos, mert ha hosszú távon magas a páratartalom értéke az épületen belül, akkor egy idő után az épület szerkezete elkezd meggyengülni.

Páramentesítő
Masszázsmedence - masszazsdepo.hu
http://www.masszazsdepo.hu/termekek/masszazs-medencek-jakuzzik.html

Profi masszázsmedencék, jakuzzik Ön és családja kényeztetésére! Tudta, hogy a légbuborékokkal dúsított víz masszázsa serkenti a vérkeringést, és a testünkben lévő mérgező anyagok távozását? Az ajánlott masszázsmedencék mind bevizsgált, minősített termékek, amelyekre 1 év garanciát vállalunk. Kérje szakértőnk tanácsait, hogy Önnek a lakásához legjobban illő masszázsmedencéje lehessen!

Masszázsmedence - masszazsdepo.hu
Medence webáruház
http://medence.superwebaruhaz.hu

Ajánlatunkban a Bestway medencék széles választékát találja rendkívül kedvező, akciós áron. Az általunk forgalmazott földfelszíni puhafalú családi medencék előnye az egyszerű üzembehelyezés, és a kiváló minőség. Medencéinkhez szűrőberendezéseket, tisztítószereket, és további számos praktikus kiegészítőt is vásárolhat webáruházunkban. A népszerű homokszűrő, solar vízmelegítő rendszer, és a medence vizének klórmentes tisztítására megoldást jelentő UV sterilizátor már nálunk is megrendelhető. A 900 l-es vízkapacitású felfújható hidromasszázs - jacuzzi medence nem csak a szabadban, hanem akár lakásában is felállítható, és így egész évben élvezheti jótékony hatását. Látogasson el webáruházunkba: www.medence.superwebaruhaz.hu

Medence webáruház
Fürdőtó vásárlás
http://www.tavirozsa.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=20&option=com ...

Fürdőtó vásárlás online, több méretben. A fürdőtó modul gondtalan pancsolást, felfrissülést kínál napozás vagy szaunázás után, de látványával is szebbé varázsolja kertjét.

Fürdőtó vásárlás
Oase Swimpond szettek
http://www.mineralholding.hu/mh/index.php?category=Swimpond+szettek&option=c ...

Fürödjön saját kertjében! Az Ön teljesen privát Wellness Paradicsoma – OASE fürdőtavak a természetes és egészséges alternatívák az úszómedencével szemben: gazdagítja a kertet és látványos egyszerre. Az OASE Swimpond Pro egy modul rendszer három méretben, a legmagasabb igényeknek is megfelel. Ön a kerttervezőjével együttműködve elkészítheti azt a fürdőtavat, mely a legtökéletesebben illik a kert hangulatához és ahol mindenkor a legjobban érezheti magát.

Oase Swimpond szettek
Fürdőtó / Úszótó (Swimpond)
http://www.kert-kertito.hu/furdoto/furdoto.php

Fürödjön saját kertjében! Napjainkban, emberek nagy száma gondolkodik egy természetes úszó és fürdő tó kialakításán kertjében. Kert - Kerti tó Webáruház.

Fürdőtó / Úszótó (Swimpond)
Hirdetések
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297