Medence építés > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medence építés > 22 weboldal. Kategória leírása: Medence építés.
Szponzorált linkek
BIG Design Hungary Kft.
http://5mp.eu/web.php?a=buildeu-burkolas

Cégünk székhelye Budapesten található. Fő profilunk az építőiparon belül: a burkolás, különböző anyagokkal, mint például: csempe, járólap, gress lap, márvány, gránit, klinker, mediterrán kő, terméskő, üvegmozaik, stb... Medencék komplett építése A-Z-ig. Egyedi fürdőszobák, zuhanyzók, gőzkabinok, jacuzzik, medencék burkolatának kivitelezése.

BIG Design Hungary Kft.
Aqualing
http://aqualing.hu/

Legyen az Ön ÁLMA, egy olyan medence aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, legyen akár a barátoknak tartott kerti mulatság központja, ez az álom csupán néhány kattintásnyi távolságra van. Kész medence vagy épített medence vízforgatóval, teljes körű uszodatechnikai háttérrel! Webáruházunk további ajánlatai: medencetakaró, homokszűrő, algaölő, szkimmer, klórtabletta...

Aqualing
Aqualine Kreatív Fürdőtechnika
http://www.aqualine.hu/

Az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika legfontosabb tevékenysége a strand, uszoda és magán medence tervezés, kivitelezés. Évente több tucat magánhasználatú és közületi medence készül szakembereink által. Ezeket a medencéket a megrendelőink által elképzelt formában és kivitelben készítjük el, úgy, hogy közben szakmailag a legjobbat kapják ügyfeleink.

Aqualine Kreatív Fürdőtechnika
Simon Sauna
http://www.simonszauna.hu/uszomedence/

Bel- és kültéri medence kivitelezés egyedi igények alapján: Amennyiben úszómedencét szeretne akár épületen belüli, akár kerti kivitelben, többféle modellel és telepítési technikával, szakszerű tanácsadással, többéves tapasztalattal és korszerű technológiák alkalmazásával segítünk elképzelését megvalósítani. Kérjen egyedi árajánlatot, készséggel állunk rendelkezésére!

Simon Sauna
Relax Uszodatechnika Kft.
http://www.relaxuszoda.hu/

Fóliás merevfalú medencék, fóliás betonmedencék, medencefedések, gőz, szauna, jakuzzi, medence karbantartás.

Relax Uszodatechnika Kft.
Gépi földmunka, medence építés földmunkái
http://www.bpbobcat.hu

Minden, amit Bobcat-tel meg lehet csinálni, pl. medence ásás, tereprendezés, árokásás, pincetömbkiemelés, stb. Tevékenységi területünk Budapest és környéke, de eseti jelleggel vállalunk munkát országosan is.

Gépi földmunka, medence építés földmunkái
Kerttervezés Székesfehérvár
http://kertepitesfehervar.hu/

Vállalkozásunkat 2003-ban alapítottuk, azzal a céllal, hogy minél igényesebb kerteket hozzunk létre. Munkánk során törekszünk arra, hogy megrendelőink igényeit maximálisan tudjuk teljesíteni, melyhez persze szükség van az ő elképzeléseikre, és a mi szakmai tapasztalatunkra. E kettő ötvözésével alkotjuk meg az álomkertet. Első lépésként készítünk egy kertépítészeti koncepció tervet, majd ennek elfogadása után árajánlatot adunk, és ha minden rendben, akkor kezdődhet is a munka.

Kerttervezés Székesfehérvár
Medenceépítés Waterair technológiával
http://www.medence01.hu/medence-epites

A medence építés a francia Waterair gyár szabadalmazott technológiájával nagyon egyszerű, és mindössze néhány napot vesz igénybe. Egy Waterair medencét bármilyen terepre, akár meredek lejtőre, vagy zárt kertbe is be lehet építeni, akár még akkor is, ha a kert már csak egy garázskapun keresztül megközelíthető. Ismerkedjen meg a Waterair medencék szerkezetével, a beépítés munkafázisaival, tekintse meg a medenceépítésről szóló videót. Töltse le katalógusunkat, árainkat, kérje munkatársunk helyszíni látogatását bárhol az országban.

Medenceépítés Waterair technológiával
Deeppool - medenceépítés
http://www.deeppool.hu

-10% Akció, 2 hetes elkészítési határidővel: Medencék, kerti tavak, élményfürdők tervezése, kivitelezése, folyamatos illetve alkalmi karbantartása, takarítása, vegyszerezése, téliesítése, nyári beüzemelése. Vegyszer ellátás Bayrol termékekből. Medence felújítás kültéren, illetve beltéren egyaránt, kertépítéssel.

Deeppool - medenceépítés
Medence építés
http://www.medencemester.info/medence_epites.html

Egy új, utánozhatatlan gyártástechnológia kezünkbe adta a lehetőséget, hogy valóságos, természethű környezetet varázsolhatunk kertünkbe, otthonunkba. Speciális módszerrel épített medencék amik ugyanazon az elven funkcionálnak mint a polipropilén, csempézett vagy fóliázott társaik, de az egyedi stílus magáért beszél.

Medence építés
Medenceepites.net
http://www.medenceepites.net/

Saját medencét szeretne? Cégünk kültéri és beltéri medencék építésével foglalkozik, valamint igény esetén nálunk a hozzávaló medencetisztító gépek, medence fedések és vegyszerek is kaphatóak a kész medencéjéhez.

Medenceepites.net
NG Next Generation
http://www.medence-epites.hu/

Medence, kerti medence, masszázsmedence, medenceépítés. Az NG Next Generation mind a medence, masszázsmedence, mind a szauna és gőzkabin tervezés és kivitelezés terén, valamint a vízkezelés területén is teljes körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.

NG Next Generation
Fischer-Ker Élménymedencék
http://www.elmenymedence.hu/

Medence építés, medencefedés, gőzfürdő kivitelezés, Vasbeton burkolt masszázsmedence kivitelezés, Saját építésű medencék karbantartása, Meglévő úszómedence gépészeti rendszerek átalakítása, Hatósági engedélyeztetés...

Fischer-Ker Élménymedencék
Silye és Társa Kft.
http://silye.hu/

Silye és Társa Kft. - Lakóingatlan, illetve más ingatlan építése vagy felújítása, vétel-eladás, Fürdő generál kivitelezése, Medencék építése...

Silye és Társa Kft.
Poolmatic
http://www.poolmatic.hu/

Cégünk uszodagépészeti berendezések és kiegészítők forgalmazásával, ezek beszerelésével, karbantartásával és medencék komplett kivitelezésével foglalkozik. Tevékenységünket 2000-ben kezdtük.

Poolmatic
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297