Medence építés > 2. oldal > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medence építés > 2. oldal > 20 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
medencepark.hu
http://www.medencepark.hu/

A medencepark.hu monoblokk kompozit medencéket forgalmazó cég, mely modelljei különleges dizájnjával, minőségével és az Ön egyedi igényeit is kielégítő megoldások alkalmazásával emelkedik ki. Megépítjük álmai medencéjét... A kompozit monoblokk medencék a végleges formában vannak szállítva. A standard felszereltségű medence tényleges üzembe helyezése nem tarthat tovább 2-3 napnál. Ez az előny lehetővé teszi, hogy a földmunkák elkezdésétől számítva mintegy 7-10 nap elteltével élvezhesse saját úszómedencéjét. Bármely más építkezési alternatíva esetén, a kivitelezési időszak több hétre, sőt hónapra is elhúzódik.

medencepark.hu
K & M Hungária
http://www.k-m.hu/

Cégünk jelen formációja 2006. február 28-tól van jelen a piacon. Fő profilunk a magán és közösségi úszómedencék, fedések, takarások, wellness technológiák (szaunák, infrakabinok, gőzkabinok, masszázsmedencék) komplett tervezése és kivitelezése. A kültéri munkák maguk után vonják a kertrendezéssel járó feladatok elvégzését is, így az építőmesteri munkálatok (kerítések,térburkolatok, támfalak építését),öntözőrendszerek kertek teljes körű növényvilágának kialakítását is vállaljuk. Beltéri munkáinkhoz kapcsolódnak az uszodaterek kialakítása (páramentesítése, hang és fénytechnikája, burkolása, és növényekkel való benépesítése),fűtéssel-hűtéssel kapcsolatos rendszerek telepítése.

K & M Hungária
Atlantica Uszodtechnika
http://www.atlanticauszodatechnika.eu/

Cégünk, a Dominik - 4 Kft több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely során több tucat medencével, kerti tóval, fürdőtóval szépítette a kedves vásárlók házait, kertjeit. A cég főbb profilja a süllyesztett víztükrű fóliás medencék építése, de vállaljluk kerti tavak és fürdőtavak építését, tervezését, kivitelezését. Ha Önnek professzionálisan elkészített egyedi jazucci -ra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Célunk, hogy álmai medencéjét , jazucci -ját megtervezzük, minőségi termékekkel megépítsük versenyképes áron, az Uniós Gyermekvédelmi szabályoknak megfelelően.

Atlantica Uszodtechnika
Kaszkád-H Kft.
http://www.uszodavegyszer.hu/

Uszodatechnikával, uszodatechnikai berendezésekkel, szaunákkal,masszázskádakkal több mint 10 éve foglalkozunk. Magyarország egész területén több száz elégedett ügyfél piheni ki magát a munkával eltöltött hétköznapok után, az általunk létrehozott úszómedencében, wellness sarokban. Az általunk alkalmazott technológiának köszönhetően bármilyen méretű, és alakú úszómedence elkészíthető, 10 év garancia mellett. Kívánság szerint a víztisztító rendszer felszerelhető hidroterápiás berendezéssel, ellenáramoltatóval, valamint elektromos vagy hőcserélő általi vízmelegítéssel. Ezzel az úszószezon jelentősen meghosszabbítható.

Kaszkád-H Kft.
Kerti medence építés - Papp szauna
http://www.pappszauna.hu/kerti-medence-epites/

Kerti medencék, jakuzzik, gőzkabinok építése otthonába. Ezen kívül szaunaépítés, sószoba és sófal építése nagy szakértelemmel elérhető áron.

Kerti medence építés - Papp szauna
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 230 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 230 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23165