Medence gépészet, medence szűrő > Medence - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medence gépészet, medence szűrő > 18 weboldal. Kategória leírása: Medence gépészet, gépek - szivattyú, víztisztító, vízforgató, ellenáramoltató, vízszűrő, medence világítás...

medence.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szivattyúbolt - Webáruház
Szivattyúbolt - Webáruház
http://www.szivattyubolt.hu/

Mexbau Kft - Elsősorban a lakosság részére kezdtünk szivattyúforgalmazásba de, ma már az ipar igényeire is igyekszünk megoldást találni. Webáruházunkat 2007-ben nyitottuk meg.

www.szivattyubolt.hu
Páramentesítő
Páramentesítő
http://paramentesito-paramentesites.hu

A zárt térbe telepített medencék esetén komoly gondot jelent a magas páratartalom érték, ugyanis a medencék vízfelülete folyamatosan párolog, és nedvességgel telíti a környező levegőt. Az elektromos működésű páramentesítő készülék viszont egy ideális eszköz a páratartalom csökkentésére és szabályzására. Szabályzás nélkül, ha túl magas a medence környékén a páratatalom, akkor egy idő után a levegő nem fog tudni több nedvességet magában tartani és a pára lecsapódik a hidegebb felületek, mint például a medence körüli fém korlátok, a csempék, illetve a nagyobb üveg felületek, ajtók, ablakok. Azonban a nagyobb teljesítményű ipari páramentesítő készülék típusok képesek arra, hogy akár még 100-120 liter nedvességet is kivonjanak a levegőből. Ezáltal biztosítható a medence környezetében is az ideális páratartalom értéke. Ez többek között amiatt is fontos, mert ha hosszú távon magas a páratartalom értéke az épületen belül, akkor egy idő után az épület szerkezete elkezd meggyengülni.

paramentesito-paramentesites.hu
Dinax Kft.
Dinax Kft.
http://www.dinax.hu/

Honlapunkon tájékozódhat az uszodavíz-kezelésről, tanácsokat kaphat medencéjének vegyszerezéséről, uszodavízkezeléssel kapcsolatos vegyszereket, adagolószivattyúkat, mérőeszközöket, reagenseket vásárolhat webáruházunkban.

www.dinax.hu
Medencegépészet
Medencegépészet
http://www.drbertenyi.hu/kategoria/medencegepeszet

Befüggeszthető és Beépített ellenáramoltató, Befüggeszthető medenceszűrő berendezések, Homokszűrős vízforgató berendezések, medence fűtés, Uszodatechnikai Kiegészítők, Vízalatti világítás, Vízbevezető és elvezető szerelvények...

www.drbertenyi.hu
Tetrix Kft.
Tetrix Kft.
http://www.tetrix.hu/

Tetrix Kft. - Pécs. Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani vállalkozásunk új, feszített víztükrű medencékhez gyártott túlfolyóvályú rendszerét. Termékünk révén jóval egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá válik egy feszített víztükrű medence kivitelezése. Akár régi, vagy zsaluköves építésű medencék peremére is felrakható (fürdő- és medencefelújítások), nem kell hozzá zsaluzás.

www.tetrix.hu
Uszodagépészet nem csak hozzáértőknek!
Uszodagépészet nem csak hozzáértőknek!
http://www.uszodavegyszer.hu/gepeszet

Tartsa tisztán medencéje vizét elsődleges és utólagos gondok nélkül! Az általunk kínált gépészet nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. 40 év uszodatechnikában eltöltött idő kiforrott eredménye ez a víztisztító rendszer. Nem kell az épülő medencéje falát megbontani befúvókkal, szkimmerekkel és amiatt rosszul aludni, hogy vajon keletkezik-e hajszálrepedés, fellép-e tömítetlenség, vagy esetleg reggelre lesz-e még víz a medencében?

www.uszodavegyszer.hu
robotbolt.eu
robotbolt.eu
http://www.robotbolt.eu/medence-tisztito-robot-c-27.html

robotbolt.eu - medence tisztító robot, Bolyongó medence porszívó, alkatrészek, szerviz.

www.robotbolt.eu
Lowara szivattyú, medence szivattyú
Lowara szivattyú, medence szivattyú
http://www.lowara.hu

A Lowara cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó nemzetközileg is elismert prémium minőségű szivattyúk -nyomásfokozó szivattyú, önfelszívó szivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, többfokozatú szivattyú, fűtési keringető szivattyú és használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú, centrifugál szivattyú, 4 és 6"-os csőszivattyú, mélykúti szivattyú, 8-10-12"-os csőbúvár szivattyú, zsompszivattyú, merülőszivattyú, darálós-darabolós szennyvízszivattyú, medence szivattyú, periférikus szivattyú, ásottkút szivattyú, esővízgyűjtő rendszer, szennyvízátemelő rendszer, ipari szivattyú, zagyszivattyú, tüziviz rendszer, hűtővíz-hűtőfolyadék szivattyú - és ezek kiegészítőinek - frekvenciaváltó, áramláskapcsoló, vezérlés - gyártásával foglalkozik háztartási, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.

www.lowara.hu
Szivattyú Webáruház
Szivattyú Webáruház
http://www.szivattyukert.hu/

Webáruházunk fő profilja a szivattyú forgalmazás. Kínálatunkban megtalálhatók a Grundfos, Pedrollo, Elpumps, Extol és Heron gyártók szivattyúi. Csőszivattyúk, házi vízművek, zagyszivattyúk képezik kínálatunk fő részét. Várjuk webáruházunkban kedves vásárlóinkat.

www.szivattyukert.hu
Medence szivattyúk értékesítése
Medence szivattyúk értékesítése
http://szivattyuk.hu/medence-vizforgato-szivattyu.html

Medence vízforgató szivattyúk és alkatrészeik értékesítése házkörüli medencékhez és akár nagyobb uszodákhoz is. A kisebb szivattyúk online elérhetőek míg a nagyobb kapacitású, egyedi szivattyúk rövid szállítási határidővel, gyors ajánlatadást követően megrendelhetők.

szivattyuk.hu
Legfontosabb gépészeti elemek
Legfontosabb gépészeti elemek
http://www.aqualine.hu/medence-ismerteto/71-medence-gepeszet

A szálszűrővel ellátott szivattyú gondoskodik a medence vizének az elszívásáról, illetve a homokszűrőn keresztülpréselve a medencébe történő visszaáramoltatásáról. A szivattyún találhatunk egy úgynevezett durvaszűrőt, amely egy nyitható fedélből és egy kiemelhető kosárból áll. A durvaszűrő feladata a nagyobb szennyeződések (falevelek, hajszálak, ruhadarabok, stb.) felfogása, megakadályozva ezzel a szivattyú forgó alkatrészeinek esetleges károsodását...

www.aqualine.hu
Aqualing
Aqualing
http://www.aqualingshop.hu/shop.php?cid=10

Szivattyúk - kompresszorok, medence riasztók, medence tertozékok, szűrők, vízforgatók, fűtőberendezések, ellenáramoltató berendezések, karbantartó eszközök, vegyszerek, vízelemzők, algaölők, takarítószerek, takarók-fedések, vízi játékok...

www.aqualingshop.hu
Szécsi Sándor - Medence gépészet, fűtés
Szécsi Sándor - Medence gépészet, fűtés
http://www.szecsigaz.hu/uszodatechnika.html

Nyitott illetve fedett medencék teljes körű gépészete. Kombinált fűtési lehetőségekkel, hőcserélőn keresztül napkollektorral, gáz illetve vegyes tüzelésű kazánnál megoldva. Alternatív energiák hasznosítása.

www.szecsigaz.hu
Szeusz - T uszodatechnika
Szeusz - T uszodatechnika
http://www.szeusz-t.hu/index.php?lang=1&modules=fck&menu=42

Szeusz - T uszodatechnika (Szentendre) - Gépészet: szűrő berendezések, vízfűtés, automatizálás, gépi medence takarítás.

www.szeusz-t.hu
Aquafilter Magyarország Kft.
Aquafilter Magyarország Kft.
http://aquafilter.freeweb.hu/

Az Aquafilter Magyarország Kft. háztartási- és ipari vízkezelő rendszerek kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Fő tevékenységünk vízszűrő, szűrőház, szűrőbetét, ipari szűrő, víztisztító, fordított ozmózis elvű víztisztító, vízlágyító, vastalanító, mangánmentesítő, vízadagoló, UV csíramentesítő, kavicsszűrő, aktív szénszűrő értékesítése.

aquafilter.freeweb.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 229 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23103