Medence gépészet, medence szűrő > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medence gépészet, medence szűrő > 18 weboldal. Kategória leírása: Medence gépészet, gépek - szivattyú, víztisztító, vízforgató, ellenáramoltató, vízszűrő, medence világítás...
Szponzorált linkek
Szivattyúbolt - Webáruház
http://www.szivattyubolt.hu/

Mexbau Kft - Elsősorban a lakosság részére kezdtünk szivattyúforgalmazásba de, ma már az ipar igényeire is igyekszünk megoldást találni. Webáruházunkat 2007-ben nyitottuk meg.

Szivattyúbolt - Webáruház
Páramentesítő
http://paramentesito-paramentesites.hu

A zárt térbe telepített medencék esetén komoly gondot jelent a magas páratartalom érték, ugyanis a medencék vízfelülete folyamatosan párolog, és nedvességgel telíti a környező levegőt. Az elektromos működésű páramentesítő készülék viszont egy ideális eszköz a páratartalom csökkentésére és szabályzására. Szabályzás nélkül, ha túl magas a medence környékén a páratatalom, akkor egy idő után a levegő nem fog tudni több nedvességet magában tartani és a pára lecsapódik a hidegebb felületek, mint például a medence körüli fém korlátok, a csempék, illetve a nagyobb üveg felületek, ajtók, ablakok. Azonban a nagyobb teljesítményű ipari páramentesítő készülék típusok képesek arra, hogy akár még 100-120 liter nedvességet is kivonjanak a levegőből. Ezáltal biztosítható a medence környezetében is az ideális páratartalom értéke. Ez többek között amiatt is fontos, mert ha hosszú távon magas a páratartalom értéke az épületen belül, akkor egy idő után az épület szerkezete elkezd meggyengülni.

Páramentesítő
Dinax Kft.
http://www.dinax.hu/

Honlapunkon tájékozódhat az uszodavíz-kezelésről, tanácsokat kaphat medencéjének vegyszerezéséről, uszodavízkezeléssel kapcsolatos vegyszereket, adagolószivattyúkat, mérőeszközöket, reagenseket vásárolhat webáruházunkban.

Dinax Kft.
Medencegépészet
http://www.drbertenyi.hu/kategoria/medencegepeszet

Befüggeszthető és Beépített ellenáramoltató, Befüggeszthető medenceszűrő berendezések, Homokszűrős vízforgató berendezések, medence fűtés, Uszodatechnikai Kiegészítők, Vízalatti világítás, Vízbevezető és elvezető szerelvények...

Medencegépészet
Tetrix Kft.
http://www.tetrix.hu/

Tetrix Kft. - Pécs. Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani vállalkozásunk új, feszített víztükrű medencékhez gyártott túlfolyóvályú rendszerét. Termékünk révén jóval egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá válik egy feszített víztükrű medence kivitelezése. Akár régi, vagy zsaluköves építésű medencék peremére is felrakható (fürdő- és medencefelújítások), nem kell hozzá zsaluzás.

Tetrix Kft.
Uszodagépészet nem csak hozzáértőknek!
http://www.uszodavegyszer.hu/gepeszet

Tartsa tisztán medencéje vizét elsődleges és utólagos gondok nélkül! Az általunk kínált gépészet nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. 40 év uszodatechnikában eltöltött idő kiforrott eredménye ez a víztisztító rendszer. Nem kell az épülő medencéje falát megbontani befúvókkal, szkimmerekkel és amiatt rosszul aludni, hogy vajon keletkezik-e hajszálrepedés, fellép-e tömítetlenség, vagy esetleg reggelre lesz-e még víz a medencében?

Uszodagépészet nem csak hozzáértőknek!
robotbolt.eu
http://www.robotbolt.eu/medence-tisztito-robot-c-27.html

robotbolt.eu - medence tisztító robot, Bolyongó medence porszívó, alkatrészek, szerviz.

robotbolt.eu
Lowara szivattyú, medence szivattyú
http://www.lowara.hu

A Lowara cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó nemzetközileg is elismert prémium minőségű szivattyúk -nyomásfokozó szivattyú, önfelszívó szivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, többfokozatú szivattyú, fűtési keringető szivattyú és használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú, centrifugál szivattyú, 4 és 6"-os csőszivattyú, mélykúti szivattyú, 8-10-12"-os csőbúvár szivattyú, zsompszivattyú, merülőszivattyú, darálós-darabolós szennyvízszivattyú, medence szivattyú, periférikus szivattyú, ásottkút szivattyú, esővízgyűjtő rendszer, szennyvízátemelő rendszer, ipari szivattyú, zagyszivattyú, tüziviz rendszer, hűtővíz-hűtőfolyadék szivattyú - és ezek kiegészítőinek - frekvenciaváltó, áramláskapcsoló, vezérlés - gyártásával foglalkozik háztartási, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.

Lowara szivattyú, medence szivattyú
Szivattyú Webáruház
http://www.szivattyukert.hu/

Webáruházunk fő profilja a szivattyú forgalmazás. Kínálatunkban megtalálhatók a Grundfos, Pedrollo, Elpumps, Extol és Heron gyártók szivattyúi. Csőszivattyúk, házi vízművek, zagyszivattyúk képezik kínálatunk fő részét. Várjuk webáruházunkban kedves vásárlóinkat.

Szivattyú Webáruház
Medence szivattyúk értékesítése
http://szivattyuk.hu/medence-vizforgato-szivattyu.html

Medence vízforgató szivattyúk és alkatrészeik értékesítése házkörüli medencékhez és akár nagyobb uszodákhoz is. A kisebb szivattyúk online elérhetőek míg a nagyobb kapacitású, egyedi szivattyúk rövid szállítási határidővel, gyors ajánlatadást követően megrendelhetők.

Medence szivattyúk értékesítése
Legfontosabb gépészeti elemek
http://www.aqualine.hu/medence-ismerteto/71-medence-gepeszet

A szálszűrővel ellátott szivattyú gondoskodik a medence vizének az elszívásáról, illetve a homokszűrőn keresztülpréselve a medencébe történő visszaáramoltatásáról. A szivattyún találhatunk egy úgynevezett durvaszűrőt, amely egy nyitható fedélből és egy kiemelhető kosárból áll. A durvaszűrő feladata a nagyobb szennyeződések (falevelek, hajszálak, ruhadarabok, stb.) felfogása, megakadályozva ezzel a szivattyú forgó alkatrészeinek esetleges károsodását...

Legfontosabb gépészeti elemek
Aqualing
http://www.aqualingshop.hu/shop.php?cid=10

Szivattyúk - kompresszorok, medence riasztók, medence tertozékok, szűrők, vízforgatók, fűtőberendezések, ellenáramoltató berendezések, karbantartó eszközök, vegyszerek, vízelemzők, algaölők, takarítószerek, takarók-fedések, vízi játékok...

Aqualing
Szécsi Sándor - Medence gépészet, fűtés
http://www.szecsigaz.hu/uszodatechnika.html

Nyitott illetve fedett medencék teljes körű gépészete. Kombinált fűtési lehetőségekkel, hőcserélőn keresztül napkollektorral, gáz illetve vegyes tüzelésű kazánnál megoldva. Alternatív energiák hasznosítása.

Szécsi Sándor - Medence gépészet, fűtés
Szeusz - T uszodatechnika
http://www.szeusz-t.hu/index.php?lang=1&modules=fck&menu=42

Szeusz - T uszodatechnika (Szentendre) - Gépészet: szűrő berendezések, vízfűtés, automatizálás, gépi medence takarítás.

Szeusz - T uszodatechnika
Aquafilter Magyarország Kft.
http://aquafilter.freeweb.hu/

Az Aquafilter Magyarország Kft. háztartási- és ipari vízkezelő rendszerek kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Fő tevékenységünk vízszűrő, szűrőház, szűrőbetét, ipari szűrő, víztisztító, fordított ozmózis elvű víztisztító, vízlágyító, vastalanító, mangánmentesítő, vízadagoló, UV csíramentesítő, kavicsszűrő, aktív szénszűrő értékesítése.

Aquafilter Magyarország Kft.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297