Medence gyártás > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medence gyártás > 11 weboldal. Kategória leírása: Medence gyártás, medence gyártók.
Szponzorált linkek
Úszómedence gyártás - Balatonalmádi
http://web.axelero.hu/foldvm1/

Úszómedence, jacuzzi, masszázskád, ipari tartály, hordó gyártása.

Úszómedence gyártás - Balatonalmádi
Direct - Line Kft.
http://www.direct-line.hu/termekeink-szolgaltatasa/sajat-termekeink/uszomedencek

Saját tervezésű és gyártású medencéink telepítésével cégünk a hosszútávon, igényes kivitelben készített testekkel a befeketetők igényeit szolgálja ki. Cégünk a rozsdamentes anyagok elkötelezett híveként kifejlesztette és már sikeresen bevezette a korrózióálló acéllemezből készült úszómedence alaptípusát. A medence kiásott gödörbe vagy talajszintre telepíthető, egységes elemekből épül, víztechnikai megoldása - feszített víztükör - a legmagasabb esztétikai és víztechnikai igényeket is kielégíti.

Direct - Line Kft.
B. & V. Kft.
http://www.bvkft.hu/

Cégünk elsősorban műanyag tartályok,-aknák speciális tárolóedények, berendezések gyártásával foglalkozik. Az úszómedencék építésének egyik legegyszerűbb, költségkímélő, esztétikus alternatívája a polipropilén alapanyagból sötét vagy világoskék színben az egyedi igényeknek megfelelően üzemi körülmények között előre gyártott műanyag medence. Méret korlátait csak a szállíthatóság szabja meg 3- 4 méter szélességen és 8- 9 méter hosszúságon belül. Szükség esetén a helyszín ismeretében helyszíni gyártás is elképzelhető. Rendelhető konstrukciók: Ovális, Szögletes, Kör alakú, illetve gépészeti aknás kivitel.

B. & V. Kft.
Kerti fürdőmedencék
http://www.kertifurdomedence.hu/

Medencéink 5-6 mm vastagságú sav- és lúgálló, valamint UV stabil polipropilénből készülnek hegesztési eljárással. A medencetesten kívül, igény szerint elkészítjük a vízgépészet teljeskörű szerelését, a földmunkát és a medence telepítését.

Kerti fürdőmedencék
Vidra-Plast Bt.
http://www.vidraplast.hu/

Társaságunk 1992. óta foglalkozik műanyaghegesztéssel. 1995. évtől úszómedencék gyártását, és uszodatechnikai berendezések forgalmazását is végezzük. 2001. évben az uszodatechnikai részlegből új céget alapítottunk, amely önálló tevékenységként foglalkozik PP-úszómedencék, tartályok, és veszélyeshulladék-tárolók gyártásával, forgalmazásával, és telepítésével.

Vidra-Plast Bt.
Nautilus
http://www.medence1.hu/

Nautilus medence: műanyag medencék, üvegszálas medencék gyártása. Polyester medence típusaink bemutatása. A kerámia medence típusaink gyártására, saját medencegyár áll rendelkezésünkre. A medence sablonok, illetve maga a medencegyártás, medenceépítés teljes folyamata a medencegyár korszerű eszközeivel, az üzem területén történik.A medencegyár Győr szélén, a győri ipari parkban található, könnyen megközelíthetô helyen.

Nautilus
Luna uszodatechnika
http://www.lunauszoda.hu/

A Luna Uszodatechnika a magas színvonalú műanyag borítású földbe süllyesztett úszómedencék széles méret- és technológiai választékát gyártja és telepíti. Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró. Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. A medencét terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni.

Luna uszodatechnika
Keviplast
http://www.keviplast.hu/

Széles körű tevékenységi körünk a következő: galván üzemek részére komplett kádsorok készítése és beszerelése, vízkezelő rendszerek kiépítése és telepítése, gépkocsi szigetelése és bélelése utánfutó tető készítése, élelmiszeripari tároló edények és tartályok gyártása kádak bélelése, tartályok, és veszélyeshulladék-tárolók gyártása, és telepítése. Ezeken kívül úszómedencék gyártását, és uszodatechnikai berendezések forgalmazását, halszállító kádak, halnevelő kádak, halszállító kosár gyártását is vállaljuk.

Keviplast
Benzol Műanyagipari Kft.
http://www.benzol.hu/index.php?item=termekek&page=medence

A szabadtéri fürdőmedence anyaga üvegpaplanból és telítetlen poliészter gyantából készül, sablon alkalmazásával, kézi laminálási technológiával. Két alaptípusa van: Kör alakú: átmérője 400 cm, mélysége 150 cm. Piskóta alakú: hossza 800 cm, szélessége 400 cm, mélysége 150 cm, öntartó kivitelben.

Benzol Műanyagipari Kft.
Hungaropool Kft.
http://www.hungaropool.com/

A Hungaropool Kft a medencék, úszómedencék szakértője! Több mint 10 éve foglalkozunk úszómedencék, medencék, feszített víztükrű medencék valamint ezek kellékeinek forgalmazásával, építésével. Segítünk a hely kiválasztásában, a medence telepítésében, beüzemelésében. Hívjon minket bízalommal, szakértőink mindenben segítségükre lesznek! Kínálatunkban megtalálhatók az úszómedencék, masszázsmedencék széles skálája, de nem zárkozunk el egyedi formájú úszómedence kialakításától sem!

Hungaropool Kft.
Aquacomet Kft.
http://www.aquacomet.com/hu/component/content/article/5-altalanos-kategoria/ ...

A minőségi medencefedés típusok és üvegszálerősítésű kerámia medence modellek gyártója. Minden ami uszodatechnika.

Aquacomet Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297