Medenceburkolat, medence burkolás > Medence - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medenceburkolat, medence burkolás > 10 weboldal. Kategória leírása: Medenceburkolat, medence burkolás, mozaik, csempe...

medence.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Visontai Mozaik Műhely
Visontai Mozaik Műhely
http://www.visontaimozaik.hu/

Műhelyem már régóta vesz részt lakások, családi házak, szállodák és vendéglátóhelyek díszítésében.A mozaikdíszítés fortélyainak alapjait Olaszországban sajátítottam el Olasz mesterektől. Munkáim közül mozaikképek, márványmozaik, mozaikpadló, mozaikos lámpák, sokszor zsűrizett iparművészeti alkotások. Az alapanyag leginkább az üvegmozaik és a márványmozaik. A mozaikkép vagy mozaikdíszítés fürdőkbe, medencékbe készülhet bármelyikből, de a mozaikpadló a legszebb és legigényesebb alapanyaga legtöbbször a márványmozaik.

www.visontaimozaik.hu
Stella Ceramia
Stella Ceramia
http://www.stellaceramia.hu/mozaikok.htm

A Stella Ceramia üvegből és mázas kerámiából készült kismozaikot egyaránt forgalmaz.

www.stellaceramia.hu
Csempe Piramis
Csempe Piramis
http://csempepiramis.hu/medenceburkolatok.php

Az üvegmozaik egyre inkább terjed, egyre inkább divatosabb és egyre nagyobb teret hódít magának a burkolatok között annak ellenére, hogy nem tartozik a legolcsóbb burkolatok közé. Miért kedvelik mégis annyian és miért képesek kiadni érte komoly összegeket is? A válasz talán a felhasználhatóságban keresendő. A mozaikok ugyanis a legkülönfélébb stílusokban és méretekben lelhetők fel a piacon és szinte bármilyen minta megvalósítható velük. Bármekkora felületen gyönyörűen hat. A mozaikokkal mutatós és elegáns megoldásokat lehet készíteni akár egy fürdőszobáról beszélünk, akár egy medenceburkolatról.

csempepiramis.hu
Mill-ko Bt.
Mill-ko Bt.
http://www.millkobt.hu/

Betontermékek gyártása, műkő gyártás, műkő medence szegélykő gyártása, kereskedelme.

www.millkobt.hu
Casa Bonita
Casa Bonita
http://www.casabonita.hu/

Látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol kellemes környezetben, udvarias kiszolgálás mellett válogathat: olasz, spanyol, magyar csempék és padlólapok, sarokkádak, zuhanykabinok, szaniterek, szerelvények, fürdoszoba-felszerelések és berendezések, medenceburkolatok, üvegmozaik széles kínálatából.

www.casabonita.hu
Mozaik Grafika
Mozaik Grafika
http://www.mozaikgrafika.hu/hu/medence/

Mozaik Grafika: üvegmozaik burkolás, mozaik képek, mozaik minták a medencéjébe. Az üvegmozaik előnyét medencék esetében különösen jól ki lehet használni, főképp, ha nem szabályos a formája. Bármilyen díszítő elemet szeretnének, azt ugyanolyan lapokban készítjük el Önnek, mint a gyári kiszerelés, így a szakembernek nem kell bajlódnia egy-egy figura megformálásával.

www.mozaikgrafika.hu
Mosaic Arts
Mosaic Arts
http://www.mosaicarts.hu/

Kőburkolat készítés, Kőmozaik képek, wellnessterek és medenceburkolás. Kerámia és üvegmozaik burkolás.

www.mosaicarts.hu
WPC Hungary
WPC Hungary
http://www.twinson-hungary.hu/

A Wood Plastic Composites (fa és műanyag kompozit anyagok) kültéri teraszburkolatok ( Duo Fuse: Tongue and Groove & Garden Fences kerítésrendszerek, Terrace Premium & Terrace Light terasz és medence burkolatok és a Twinson Terrace és a Twinson Terrace + WPC kültéri teraszburkolat ) a fa és a műanyag optimális keverékéből létrehozott új anyagból készült. A WPC kültéri burkolat tartósságának és vízállóságának köszönhetően terasza, medencéje, stége és kerítése a hosszú évek múltán is újként fog hatni. A kerítéstől egészen a kerti járdáig, a Terrace kültéri rendszerek garantáltan örömet fognak szerezni Önnek, családjának vagy vállalkozásának.

www.twinson-hungary.hu
Keramix
Keramix
http://www.keramix.hu/index.php?page=RQ%20sorozat

A KeraMix Hungary Kft. 2004-ben alakult, hogy a burkolólapok és fürdőszoba-felszerelések piacának meghatározó szereplőjévé váljon. Fő tevékenységünk csempék és burkolólapok, fürdőszoba-bútorok, szanitertermékek importja, nagykereskedelme, valamint kínai gyártók képviselete a közép-kelet-európai régióban.

www.keramix.hu
undefasa
undefasa
http://undefasa.hu/medenceburkolatok/burkololapok/rosagres.html

Undefasa-Hungária Kft. A spanyol UNDEFASA csempegyár kizárólagos magyarországi forgalmazója. Medenceburkolatok.

undefasa.hu
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 229 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23103