Medenceburkolat, medence burkolás > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medenceburkolat, medence burkolás > 11 weboldal. Kategória leírása: Medenceburkolat, medence burkolás, mozaik, csempe...
Szponzorált linkek
Visontai Mozaik Műhely
http://www.visontaimozaik.hu/

Műhelyem már régóta vesz részt lakások, családi házak, szállodák és vendéglátóhelyek díszítésében.A mozaikdíszítés fortélyainak alapjait Olaszországban sajátítottam el Olasz mesterektől. Munkáim közül mozaikképek, márványmozaik, mozaikpadló, mozaikos lámpák, sokszor zsűrizett iparművészeti alkotások. Az alapanyag leginkább az üvegmozaik és a márványmozaik. A mozaikkép vagy mozaikdíszítés fürdőkbe, medencékbe készülhet bármelyikből, de a mozaikpadló a legszebb és legigényesebb alapanyaga legtöbbször a márványmozaik.

Visontai Mozaik Műhely
Stella Ceramia
http://www.stellaceramia.hu/mozaikok.htm

A Stella Ceramia üvegből és mázas kerámiából készült kismozaikot egyaránt forgalmaz.

Stella Ceramia
Csempe Piramis
http://csempepiramis.hu/medenceburkolatok.php

Az üvegmozaik egyre inkább terjed, egyre inkább divatosabb és egyre nagyobb teret hódít magának a burkolatok között annak ellenére, hogy nem tartozik a legolcsóbb burkolatok közé. Miért kedvelik mégis annyian és miért képesek kiadni érte komoly összegeket is? A válasz talán a felhasználhatóságban keresendő. A mozaikok ugyanis a legkülönfélébb stílusokban és méretekben lelhetők fel a piacon és szinte bármilyen minta megvalósítható velük. Bármekkora felületen gyönyörűen hat. A mozaikokkal mutatós és elegáns megoldásokat lehet készíteni akár egy fürdőszobáról beszélünk, akár egy medenceburkolatról.

Csempe Piramis
Mill-ko Bt.
http://www.millkobt.hu/

Betontermékek gyártása, műkő gyártás, műkő medence szegélykő gyártása, kereskedelme.

Mill-ko Bt.
Casa Bonita
http://www.casabonita.hu/

Látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol kellemes környezetben, udvarias kiszolgálás mellett válogathat: olasz, spanyol, magyar csempék és padlólapok, sarokkádak, zuhanykabinok, szaniterek, szerelvények, fürdoszoba-felszerelések és berendezések, medenceburkolatok, üvegmozaik széles kínálatából.

Casa Bonita
Mozaik Grafika
http://www.mozaikgrafika.hu/hu/medence/

Mozaik Grafika: üvegmozaik burkolás, mozaik képek, mozaik minták a medencéjébe. Az üvegmozaik előnyét medencék esetében különösen jól ki lehet használni, főképp, ha nem szabályos a formája. Bármilyen díszítő elemet szeretnének, azt ugyanolyan lapokban készítjük el Önnek, mint a gyári kiszerelés, így a szakembernek nem kell bajlódnia egy-egy figura megformálásával.

Mozaik Grafika
Mosaic Arts
http://www.mosaicarts.hu/

Kőburkolat készítés, Kőmozaik képek, wellnessterek és medenceburkolás. Kerámia és üvegmozaik burkolás.

Mosaic Arts
WPC Hungary
http://www.twinson-hungary.hu/

A Wood Plastic Composites (fa és műanyag kompozit anyagok) kültéri teraszburkolatok ( Duo Fuse: Tongue and Groove & Garden Fences kerítésrendszerek, Terrace Premium & Terrace Light terasz és medence burkolatok és a Twinson Terrace és a Twinson Terrace + WPC kültéri teraszburkolat ) a fa és a műanyag optimális keverékéből létrehozott új anyagból készült. A WPC kültéri burkolat tartósságának és vízállóságának köszönhetően terasza, medencéje, stége és kerítése a hosszú évek múltán is újként fog hatni. A kerítéstől egészen a kerti járdáig, a Terrace kültéri rendszerek garantáltan örömet fognak szerezni Önnek, családjának vagy vállalkozásának.

WPC Hungary
Keramix
http://www.keramix.hu/index.php?page=RQ%20sorozat

A KeraMix Hungary Kft. 2004-ben alakult, hogy a burkolólapok és fürdőszoba-felszerelések piacának meghatározó szereplőjévé váljon. Fő tevékenységünk csempék és burkolólapok, fürdőszoba-bútorok, szanitertermékek importja, nagykereskedelme, valamint kínai gyártók képviselete a közép-kelet-európai régióban.

Keramix
undefasa
http://undefasa.hu/medenceburkolatok/burkololapok/rosagres.html

Undefasa-Hungária Kft. A spanyol UNDEFASA csempegyár kizárólagos magyarországi forgalmazója. Medenceburkolatok.

undefasa
WPC burkolat
https://wpcpadlo.com/modulo-wpc-padlo-3/

Manapság egyre kevésbé tartós anyagokat használ sok esetben az építóipar de még az autóipar is (régen minden jobb volt). Vannak azért olyanok, akik törekednek arra, hogy a saját otthonaikban használt anyagok tartósak legyenek. Terasz és medence környékének fedésére ma már egyre gyakrabban WPC kompozit anyagokat használnak. A WPC tulajdonképpen a fa és a műanyag ötvözete, amely által ugyanolyan természetes hatású, mint a faanyagok. Mégis tartósabb annál és kevesebb gondozást igényel. A WPC például a fával szemben egyáltalán nem kényes arra, amennyiben víz éri. Nem szükséges például pár évente a felületét mecsiszolni és újra lefesteni. Mondhatnánk a WPC egy gondozásmentes anyag, de tény, hogy jóval tartósabb a fánál, mégis megjelenésében nemigen lehet megkülönböztetni a fa burkolatoktól. Aki tehát medence környékének vagy az időjárás viszontagságainak ellenálló, esztétikus anyagot keres, ismerkedjen meg a WPC burkolatokkal is.

WPC burkolat
Hirdetések
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297