Medencefedés > Medence - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medencefedés > 17 weboldal. Kategória leírása: Medencefedés télre, nyárra, biztonsági fedés.
Szponzorált linkek
Aquacomet
http://www.aquacomet.hu/

Vállalkozásunk széleskörben ismert és megbecsült szereplője az európai uszodatechnikai piacnak. Medencefedés típusainkkal a minőségi termékekhez szokott vevőkör kompromisszummentes igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabítja a fürdőszezont, védi a medence vízét a szennyeződésektől, valamint garantálja a biztonságot gyermekek és háziállatok számára.

Aquacomet
Polaris
http://www.polishop.hu/

A POLARIS medencefedések csúcsminőségű medencefedések, melyek gyártása Magyarországon történik. A medencefedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt, formatervezett alumínium profilcsaládból készülnek.

Polaris
Lord’s of Pool - Medencetakarók, fedések
http://www.azuszodatechnika.hu/szolgaltatasok/medencefedes-medencetakaro-szo ...

Lord’s of Pool Uszodatechnika Kft. - Medencefedés, medencetakaró, szolártakaró, biztonsági takaró, jakuzzi fedés, medence téli takarása,

Lord’s of Pool - Medencetakarók, fedések
Medencefedés - Károlyikert
http://www.karolyikert.hu/uszodatechnika/fedesek

www.karolyikert.hu - Uszodatechnikai szolgáltatások, medencefedés, építés, tervezés, kivitelezés kedvező áron, profiktól. Egyedi és professzionális megoldások az uszodatechnika és medenceépítés terén. Kérjen ajánlatot!

Medencefedés - Károlyikert
Medence fedés télikert segítségével
http://telikert-gyartas.hu/telikert-kepek/

Egyre több otthonhoz tartozik saját úszómedence, amelyet nyilván szeretnének a tulajdonosai minél hosszabb időn át használni. A medencefedéssel, ha a fűtést nem is építik be, de a vizet melegítik májustól szeptemberig használható a család és a barátok legnagyobb örömére. A télikert képek összeállításunkban medencefedés referenciákat is talál kedves tátogatónk. Ebből inspirációt meríthet saját medencéjét befedő télikert létesítéséhez. Ingyenes szaktanácsadásunkért és további információért kérjük, tekintse meg weblapunkat.

Medence fedés télikert segítségével
Redőnyös, rolós medencetakarás árak
http://www.rollotop.hu/rolos-medencetakaro-medencefedes-elonyei/

Ne hűljön ki a víz, takarja le igényes technikával! Rollotop® bejegyzett márkanevű medencefedéseinket közel két évtizede fejlesztjük, gyártjuk valamint telepítjük országosan és Európában is. Automata módon működő roló rendszereink több 10.000 négyzetméter vízfelület védelméről gondoskodnak, a legmagasabb műszaki és esztétikai igényeknek megfelelve. Milyen információt javasolt tudni a medencetakarásról? Gazdaságos. A medence üzemeltetési költségeinek akár 70%-át megspórolhatja a víz fűtésére és a páraelszívásra elhasznált energia, és a víz- illetve vegyszer-utántöltés mennyiségének lényeges csökkentésével. Gátolja az úszómedence víz elpárolgását, amivel nem csak az elpárolgó vegyszert és vizet, hanem pénzt is megtakaríthatunk, a víz fűtésére és a pára-elszívásra fordított kevesebb energiával. Keressen bennünket!

Redőnyös, rolós medencetakarás árak
Nyári és téli lefedések
http://www.foldvariuszoda.hu/lefedes.htm

Földvári Uszodatechnika - Nyári és téli lefedések. Nyári lefedéseink az úgynevezett „szolár” takaró, melynek anyaga UV-védett buborékfólia. Funkciójuk: a nap melegét összegyűjtve fűtik az úszómedence vizét, éjszaka –hő zsaluként működve- nem engedi kihűlni azt. Téli lefedéseink egyedi kivitelűek. A téli csapadékot távol tartja, nem engedi az úszómedence vízét szennyezni. Az úszómedencék állandó lefedésére polikarbonát lemezből készült, sínen elmozdítható borításokat alkalmazunk.

Nyári és téli lefedések
Medencefedés, Medencetakaró
http://www.drbertenyi.hu/kategoria/medencefedes-medencetakaro

Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft. - Biztonsági medencefedés (A medence peremén felfekvő, merevítésekkel ellátott lefedési mód kisgyerekek és állatok biztonsága érdekében.), Nyári medencetakaró, szolártakaró, Pavilonos, polikarbonát medencefedés, Redőnyszerű lamellás medencefedés, Téli medencetakaró.

Medencefedés, Medencetakaró
AlfaPool
http://www.alfapool.hu/

Nem lenne sokkal jobb, ha a hűvösebb időszakokban is használhatnánk a medencéket? Nos az általunk kifejlesztett medencefedések ezt lehetővé teszik. Nemcsak a nyári hűvösebb időszakok alatti fürdést teszi lehetővé, de a fedésnek köszönhetően a fürdési szezont kitolhatjuk, így meglevő medencénket sokkal jobban ki tudjuk használni. Többféle medencefedési megoldást kínálunk Önnek, ezen belül is egyedi méretezéssel, így gyakorlatilag bármilyen méretű, típusú medencéhez tudunk fedéseket gyártani, szem előtt tartva az egyedi igényeket is. A medencefedéseink könnyű, speciális, általunk kifejlesztett minőségi eloxált alumínium tartószerkezettel készülnek, mely lehet natúr, vagy bármilyen színezetű. Az üvegezés 10 mm vastag légkamrás erős szerkezetű polikarbonát anyagból készül, mely UV- és időjárásálló.

AlfaPool
Aluprodukt
http://www.aluprodukt.hu/

Aluprodukt medencefedés - minőségi medencefedés kompromisszum nélkül. Az Aluprodukt Hungária Kft. medencefedéseinek használata az egyik legmegfelelőbb megoldás a fürdőszezon meghosszabbítására. A medencefedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt alumínium profilcsaládokból épülnek.

Aluprodukt
Előtető Centrum Kft.
http://www.elotetocentrum.hu/medence.html

Előtető Centrum Kft. - Alakulásunk óta fő tevékenységi körünk a fényáteresztő műanyag tetők kivitelezése és az alapanyagok kereskedelme. Medencefedések, előtetők, teraszfedések, gépkocsibeállók.

Előtető Centrum Kft.
Nivovas Kft.
http://www.nivovas.hu/

Vállalkozásunk medencefedések gyártásával foglalkozik, több mint 15 éve elismert gyártója az európai uszodatechnikai piacnak. Termelésünk 80%-át exportáljuk a 14 országból álló viszonteladói hálózatunkon keresztül. Kaposvári gyártóüzemünkben, a legkorszerűbb gyártástechnológiával, nagy tapasztalattal rendelkező, profi munkatársakkal, folyamatos innovációval végezzük tevékenységünket, gyártjuk minőségi medencefedéseinket.

Nivovas Kft.
CoCoPool - Medencefedés
http://www.cocopool.hu/

A medencefedés távirányítóval működtethető, tetszőleges magasságban megállítható, akár a szobából is!

CoCoPool - Medencefedés
Polikarbonátos medencefedés
http://www.medencefedes.szeusz.eu/

Medencefedéseinkkel a minőségi termékekhez szokott vevőkör igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabbítja a fürdőszezont, védi a medence vízét a szennyeződésektől, valamint biztonságot nyújt gyermekek és háziállatok számára. Profi műszaki megoldások biztosítják, hogy ügyfeleink kizárólag csak kitűnő minőséghez juthatnak az általunk szállított medencefedésekkel.

Polikarbonátos medencefedés
Ponyvamester Kft.
http://ponyvamester.hu/medenceponyva-medencetakaro.html

Az általunk készített medencetakaró ponyva lényegesen tartósabb, mint a nagyáruházakban kapható termékek. A ponyva kialakításától függően az élettartam akár 6-8 év is lehet. Medencefedő ponyváját kérésre feliratozzuk, vagy dekoratív ábrával is elláthatjuk, akár mint egy kamionponyva esetében. Így ékes dísze lehet kertjének fedett medencéje télen is és nyáron is. Használt, sérült, lyukas medenceponyváját igény szerint javítjuk, tisztítjuk vagy felújítjuk. Néhány esetben célszerűbb azonban új ponyvát készíteni, mint a régit javítani.

Ponyvamester Kft.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 234 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 234 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23297