Medencefűtés > Medence - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Medencefűtés > 14 weboldal. Kategória leírása: Medencefűtés, elektromos, napelemes, napkollektoros...

medence.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Accusealed Kft.-napelem, napkollektor, medencefűtés
Accusealed Kft.-napelem, napkollektor, medencefűtés
http://www.napelem.hu

Napelem, napkollektor és szélkerék árusítása, rendszerek tervezése és szerelése. Medencefűtési rendszerek. Díjmentes szakmai tanácsadás. Több, mint 20 éves működés, megbízhatóság, szakmai tapasztalat.

www.napelem.hu
Medencefűtés napelemekkel
Medencefűtés napelemekkel
http://energiamindenkinek.hu/hu/teruletek/napelemes-rendszerek/

Napelemes rendszerekkel megoldható a kül-vagy beltéri medence fűtése is. Így egyszeri beruházással nagy fűtésszámlát spórolhat meg.

energiamindenkinek.hu
Dr. Bertényi Uszodatechnika - Medencefűtés
Dr. Bertényi Uszodatechnika - Medencefűtés
http://www.drbertenyi.hu/medencegepeszet/medencefutes

Hideg a víz? Fűtse medencéjét. Medencefűtés elektromos energiával, gázkazánról, levegős hőszivattyúval, napkollektorral.

www.drbertenyi.hu
SolAqua - medencefűtés napenergiával
SolAqua - medencefűtés napenergiával
http://www.solaqua-napenergia.hu/medencefutes-napenergiaval

Kerti medencék, szabadtéri- és zárt úszómedencék temperálására környezet barát és költség kímélő megoldás a napenergia használata. Hosszabbítsa meg Ön is a fürdési szezont, tegye kellemesebbé medence vizének hőmérsékletét akár ingyenes üzemeltetéssel! Emelje kertje komfortját esztétikus formatervezett szolár kerti zuhanyainkkal. Bárhol elhelyezhető, akár locsolótömlő csatlakoztatásával is üzemeltethető.

www.solaqua-napenergia.hu
Paleotherm Kft.
Paleotherm Kft.
http://paleotherm.hu/content/view/37/32/

Zárt térben kialakított medencetér és víz hőmérséklet fenntartása, főként azok felfűtése igen tekintélyes költséggekkel jár akár közösségi, akár magán jellegű használatban vannak. Alapvetően megkülönböztetünk fűtő-, vízfűtő rendszereket, melyek elsődlegesen a megfelelő mennyiségű hőenergiabevitelre, valamint a medence-kondícionáló rendszereket, melyek a magas páratartalmú levegőben lévő hőmennyiség visszanyerésére, hasznosítására koncentrálnak. Cégünk egy - Magyarországon még újdonságnak számító – hőszivattyún alapuló épület fűtési-hűtési rendszer értékesítésére, az értékesítés támogatására, területi képviselői, tervezői, kivitelezői, fejlesztői hálózat és összeszerelői bázis megszervezésére, működtetésére létrehozott vállalkozás.

paleotherm.hu
Solarkollektor - Péter Impex Kft
Solarkollektor - Péter Impex Kft
http://www.solarkollektor.hu/napkollektor_medencefuto

Medencefűtő napkollektoros rendszer. A napkollektorok a medencét a vízforgató körbe épített külső hőcserélőn keresztül fűtik. A medence napkollektoros fűtésekor a szabályozó a napkollektor köri szivattyún kívül a vízforgató szivattyút is elindítja. A medence vizének hőmérséklete a napkollektorokon kívül a sorba kötött második külső hőcserélőn keresztül megemelhető, illetve fűthető hagyományos módon kazánnal is.

www.solarkollektor.hu
Szolár Medence Fűtés
Szolár Medence Fűtés
http://sun-pool-heating.com/?lang=hu

Solar Magic Carpet – A legolcsóbb módja a medencéd fűtésének! A legolcsóbb megoldást kínáljuk ehhez, egy egyszerű de nagyszerű, új konstrukciójú szolárszőnyeggel.. 2-3 perc alatt össze és szétszerelhető, szerszámok, ragasztó és csavarok nélkül!

sun-pool-heating.com
Solartis Napkollektor
Solartis Napkollektor
http://solartisnapkollektor.hu/medencefutes/

Ugye Ön is vágyott már valaha egy kellemesen fűtött medence luxusérzésére? Esetleg Önnek már van medencéje és medencefűtés rendszere, de a rosszul megválasztott fűtés miatt elégedetlen az alacsony vízhőmérséklettel, a magas fenntartási költségekkel? Mindegy, hogy a szóban forgó medence egy kisebb kerti medence egy családi háznál, vagy egy nagyobb kültéri medence, esetleg beltéri medence egy apartman, panzió vagy hotel területén. Mert, ha most velem tart, garantáltan ki tudja majd választani az Ön igényeihez legjobban illeszkedő medencefűtés rendszert!

solartisnapkollektor.hu
Napszamla.hu
Napszamla.hu
http://www.napszamla.hu/napkollektor-medencefutes/index.php

Medencefűtés napkollektorral magánszemélyeknek, közületeknek egyaránt. A napkollektor egyik leghatékonyabb kihasználhatósága a medencefűtés. Használjon vákumcsöves napkollektort! Amennyiben Ön a luxus mellett a költséghatékony, nem pazarló megoldásokat keresi ajánlatunk kihagyhatatlan az Ön számára.

www.napszamla.hu
Bács Zöldenergia Kft.
Bács Zöldenergia Kft.
http://www.bacs-napkollektor.hu/medence-futes-hoszivattyu.html

Termékeink: medence fűtés - hőszivattyú és napkollektor. Az LPH hőszivattyú sorozat a leghatékonyabb hőszivattyús megoldás kültéri medencék fűtéséhez. Teljesítményük 8-18 kW-ig terjed, a COP érték minden típusnál 5 feletti (COP: 1 W energia felhasználásával X W fűtőteljesítményt ad). A bernedezéseket úgy tervezték, hogy még -5°C külső hőmérsékleten is üzembiztosan működjenek.

www.bacs-napkollektor.hu
Napkollektoros medencefűtés
Napkollektoros medencefűtés
http://ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=816

Az Ezermester 2004/6. számában részletesen foglalkoztunk a napkollektorok fajtáival és méretezésük menetével. A számos felhasználási lehetőség közül most a kültéri medencék fűtésének témakörét járjuk körbe. Mivel a szabadtéri fürdőzés időszaka hazánkban késő tavasztól kora őszig terjed, a kollektor kiválasztásánál is figyelembe kell venni ezt a tényt.

ezermester.hu
Sun-Tech
Sun-Tech
http://www.sun-tech.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=7

Kültéri medence esetében a napkollektoros fűtés segítségével megsokszorozódik medencénk élvezeti értéke, hiszen egy éven belül 7, melegebb évek esetében akár 8 hónapon keresztül is kényelmesen használhatjuk. Emellett a maradék 5, vagy kedvezőbb esetben 4 hónapban sem áll feleslegesen a napkollektor a tetőn, hiszen a téli hónapokban rásegíthetünk vele a hagyományos fűtési rendszereinkre, ezzel energiát, valamint pénzt takarítva meg magunknak.

www.sun-tech.hu
Medencefűtés olcsó napkollektorral
Medencefűtés olcsó napkollektorral
http://www.asmart.hu/

www.asmart.hu - Olcsó napkollektor medence fűtéshez is. Válogasson az A.SMART Kft. termékei közül!

www.asmart.hu
Imv napkollektor rendszerek medence fűtésre.
Imv napkollektor rendszerek medence fűtésre.
http://www.imvkollektor.hu

Fűtse medencéje vízét napkollektorainkkal a napenergia felhasználásával. Vállaljuk meglévő vagy új medencék fűtési rendszerének tervezését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat akár most. Keresse kollégáinkat.

www.imvkollektor.hu
Oldal leírása
medence.wyw.hu: Medenceépítés, tervezés, medence építés házilag, tisztítás, forgalmazók. Családi puhafalú, felfújható medencék. Kerti medence, úszómedence építése. Fedett medencék, uszodatechnika, medencevilágítás,
Gyűjteményünkben 229 válogatott medence témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23103